to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:12 | 05.07.2023

Πολιτική

«Τα βρόντηξε» ο Ανδρέας Λοβέρδος: Παραιτήθηκε από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και αποχώρησε από το κόμμα

Παραιτήθηκε «απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» στα οποία συμμετείχε, αλλά και από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Έστειλε σχετική «εμπιστευτική επιστολή» στον Ανδρουλάκη. Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν κατάφερε να εκλεγεί στην αναμέτρηση του Μαϊου.


«Παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος», ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι «οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος».

Λίγο μετά, πρόσθεσε πως «εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους», ενώ με υστερόγραφό του σημειώνει: «Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

«Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές»

Με λακωνικό τρόπο τοποθετήθηκε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς την σχολίασε με μόλις εννέα λέξεις: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

Δεν είχε εκλεγεί

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν υποψήφιος στον βόρειο Τομέα Αθηνών στις εκλογές του Μαϊου, όπου έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μιλένα Αποστολάκη και δεν κατάφερε να εκλεγεί. Συγκέντρωσε συνολικά 8.943 σταυρούς, ενώ η Μιλένα Αποστολάκη αναδείχθηκε πρώτη με 10.587 ψήφους.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)