to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:53 | 13.06.2023

Πολιτική

Σε γραμμή Ν.Δ. ο Αν. Λοβέρδος με άθλια προπαγάνδα για τη Ροδόπη (Video)

Με προβοκάτσια και αθλιότητες κατά πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το «γαλάζιο» σύστημα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που δεν εξελέγη βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές τον κατηγόρησε ως ενεργούμενο της Τουρκίας


Τη χυδαία προπαγάνδα της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη Ροδόπη και εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου αναπαρήγαγε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή κατηγόρησε ευθέως και χωρίς στοιχεία τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ότι ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένος με το τουρκικό προξενείο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής στις εκλογές τις 21ης Μάη, κινήθηκε ευθυγραμμισμένος με τη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι: «τον Ζεϊμπέκ, τον ξέρω καλά από τις απόψεις του, δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά δεν υπήρχε πιο ευθυγραμμισμένος βουλευτής με το τουρκικό προξενείο».

Η άθλια δήλωση του Αν. Λοβέρδου προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος διέψευσε πλήρως τα λόγια αυτά, έκανε λόγο για κακοήθη προπαγάνδα εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, σας διαψεύδω απολύτως».

Ο Σωκράτης Φάμελλος πρόσθεσε ότι «αν αυτό δεν ανακληθεί, έχει διαπράξει θεσμικό ατόπημα. Ζητώ να το ανακαλέσει, να πει ότι ήταν λάθος. Δεν μπορεί να λέει ότι βουλευτής ήταν ενεργούμενο ξένου κράτους».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος παραδέχθηκε, παράλληλα, ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Χουσεΐν Ζειμπέκ, όμως επιχείρησε να μαζέψει τις δηλώσεις του προσθέτοντας ότι δεν χρεώνει αντεθνική γραμμή στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε «δεν χρεώνω κανέναν με τίποτα και δεν θα βγάλουμε θέμα από το τίποτα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)