to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:35 | 21.06.2023

Πολιτική

Nα τον χαίρεται το ΠΑΣΟΚ τον «κυνηγό λαθρομεταναστών» που «ψώνισε» από τη ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Χίο είναι ο Σταύρος Μιχαηλίδης, προερχόμενος από τη ΝΔ, ο οποίος αποφάσισε να φορέσει... πράσινο καπελάκι σε αυτές τις εκλογές καθώς η μία από τις δύο έδρες του νησιού που συνήθως λαμβάνει η ΝΔ είναι ...καπαρωμένη από τον Νότη Μηταράκη. Μετά τις παλαιότερες δηλώσεις του ότι και ο ίδιος αν ήταν λιμενάρχης θα έκανε push back, ο Στ. Μιχαηλίδης σήμερα επικαλέσθηκε την πείρα του και το… ένδοξο παρελθόν του στο «κυνήγι λαθρομεταναστών»! Ας τον χαίρεται ο Ν. Ανδρουλάκης...


«Ξέρετε, μπορεί και δέκα συνεχή χρόνια, ναι όπως το διαβάζετε, σαν Αξιωματικός και Λιμενάρχης Χίου την δεκαετία 80-90 κλπ να μην έχω κοιμηθεί ολόκληρη νύχτα στο σπίτι μου κυνηγώντας λαθρομετανάστες και παλεύοντας Τούρκους»: Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, που είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Χίο σε προηγούμενες εκλογές αλλά στις τελευταίες μεταπήδησε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταγγέλλοντας τον αποκλεισμό του από τον Νότη Μηταράκη, ξεσπάθωσε ...αξημέρωτα σήμερα κατά των «λαθρομεταναστών». Ο (και ....τουρκοφάγος) πρώην λιμενάρχης είχε άλλωστε εκφραστεί επανειλημμένα στο παρελθόν υπέρ των pushbacks που έκανε η.... προηγούμενη παράταξη του.

Ωστόσο, λίγο μετά έσπευσε να τροποποιήσει την ανάρτησή του μπας και σώσει τα προσχήματα, αλλά τον είχε ήδη συλλάβει το ραντάρ της τοπικής ιστοσελίδας astraparis.gr που έχει καταγράψει και το πλήρες ιστορικό των τροποποιήσεων της δημοσίευσης.

Ας σημειωθεί ότι ο Στ. Μιχαηλίδης, που εκλέχτηκε μάλιστα με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 21/5,  έγραψε τα περί «κυνηγού λαθρομεταναστών» απαντώντας σε ακροδεξιού ύφους ανάρτηση αναγνώστη, τον οποίο προφανώς δεν ήθελε να χάσει από «πελάτη»...

Ας τον χαίρονται τον κ. Μιχαηλίδη εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη, και πρώτος ο Ν. Ανδρουλάκης που θέλει «το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη το κύριο μέσο έκφρασης όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών»...

Το αναλυτικό ρεπορτάζ του astraparis.gr:

Push back και «κυνηγώντας λαθρομετανάστες», η πολιτική καριέρα του Σταύρου Μιχαηλίδη

Ελάχιστες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 και παρά τις… φιλότιμες προσπάθειές του να πείσει ότι οι πολίτες πρέπει να ξεφύγουν από ιδεοληψίες, ο εκ μεταγραφής υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Σταύρος Μιχαηλίδης αδυνατεί να ξεφύγει από το πολιτικό DNA του. Αντιθέτως, το επιβεβαιώνει και του βγαίνουν «αυθόρμητα» οι ιδεοληψίες και οι πραγματικές πολιτικές του πεποιθήσεις.

Μετά από τις παλαιότερες δηλώσεις του ότι και ο ίδιος αν ήταν λιμενάρχης θα έκανε  push back, αλλά και τις πιο πρόσφατες ότι δεν θα γίνει ποτέ στη Χίο αλλόθρησκοι να προσεύχονται στον θεό που πιστεύουν (βλέπε παρακάτω), σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 επικαλέσθηκε την πείρα του και το… ένδοξο παρελθόν του στο κυνήγι… λαθρομεταναστών!

Παλαιότερη ανάρτηση του Στ. Μιχαηλίδη όπου δηλώνει ευθαρσώς πως «αν ήμουν λιμενάρχης pushbacks θα έκανα»

Απαντώντας σε σχόλιο κάτω από χθεσινή (Τρίτη 20.6.2023) ανάρτησή του, όπου κατηγορεί τον έως πρόσφατα ομόσταυλο και ομογάλακτό του κ. Νότη Μηταράκη για τις δηλώσεις του σχετικά με το ναυάγιο της Πύλου, έγραψε επί λέξει (η υπογράμμιση δική μας):

Ξέρετε, μπορεί και δέκα συνεχή χρόνια, ναι όπως το διαβάζετε, σαν Αξιωματικός και Λιμενάρχης Χίου την δεκαετία 80-90 κλπ να μην έχω κοιμηθεί ολόκληρη νύχτα στο σπίτι μου κυνηγώντας λαθρομετανάστες και παλεύοντας Τούρκους.

Αυτά ο κ. Μιχαηλίδης τα έγραψε σήμερα Τετάρτη και ώρα 06:38.

Η απάντησή του αυτή έπιανε τις… ευαίσθητες χορδές του σχολιαστή, τον οποίο – προφανώς  δεν ήθελε να χάσει από ψηφοφόρο και ο οποίες έγραφε (η υπογράμμιση δική μας):

«Με συγχωρείτε, δεν μπορώ να καταλάβω, αν κατανοήσατε το σχόλιο μου για τον κύριο Μηταράκη, αλλά πως είναι δυνατόν να δέχομαι τα ανοικτά σύνορα και τις διάφορες μπούρδες όλων αυτών που λένε ναι στα ανοικτά σύνορα.Όσο για τα εγκλήματα της κουμμουνιστικής χούντας κλπ αηδείες πηγαίνεται να τα πείτε αλλού. Τι σχέση έχουν με του λάθρους που και οι δύο προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν βαπτήσει μετανάστες και χύνουν κροκδύλεια δάκρυα;;;;»

Πανικόβλητος έτρεξε να διαγράψει τους… λαθρομετανάστες

Η συνέχεια της ανάρτησης και του σχολιασμού είναι αποκαλυπτική, καθώς φαίνεται ότι κάποιος του… σφύριξε πως δεν είναι πολιτικά correct (ορθό) να γράφει την λέξη «λαθρομετανάστες». Πρέπει να του κακοφάνηκε, βέβαια, αφού χρόνια τώρα αυτή την έκφραση την έχει ψωμοτύρι, ωστόσο την ανάγκην φιλοτομίαν ποιούμενος έσπευσε άρον άρον να την διαγράψει.

Τροποποίησε, λοιπόν, την απάντησή του στο σχόλιο του αναγνώστη, ως εξής (η υπογράμμιση δική μας):

«Ξέρετε, μπορεί και δέκα συνεχή χρόνια, ναι όπως το διαβάζετε, σαν Αξιωματικός και Λιμενάρχης Χίου την δεκαετία 80-90 κλπ να μην έχω κοιμηθεί ολόκληρη νύχτα στο σπίτι μου προστατεύοντας τα θαλάσσια σύνορα της Χώρας μας και παλεύοντας με Τούρκους δουλέμπορους».

Παραθέτουμε κατωτέρω όλο το ιστορικό της ανάρτησης:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)