to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:48 | 30.06.2023

Πολιτική

Μετά τα συγχαρητήρια στην κυβέρνηση ο Αν. Λοβέρδος επισκέφθηκε τον Αδ. Γεωργιάδη στο υπουργείο του

Σε άνοιγμα για δεύτερη φορά μετά τις εκλογές προχώρησε σήμερα ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, καθώς είχε συνάντηση με τον νέο υπουργό Εργασίας και του ευχήθηκε «να είναι αποτελεσματικός».


Με ανάρτηση του στο Twitter ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος έκανε γνωστό πως πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο υπουργό Εργασίας, Αδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο και του ευχήθηκε «να είναι αποτελεσματικός». 

Φαίνεται πως ο Αν. Λοβέρδος συνεχίζει το άνοιγμα του στη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για δεύτερη φορά μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Είχε προηγηθεί ανάρτηση του στα social media που ευχόταν «καλή επιτυχία» στην κυβέρνηση στις 26 Ιουνίου. «Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας πάνω απ’ όλα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Απαλλαγμένος από τα κοινοβουλευτικά του δεσμά ο Αν. Λοβέρδος καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί και  ζηλεύοντας την υπουργοποίηση των πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, Γ. Φλωρίδη και Μ. Χρυσοχοΐδη, φαίνεται να έχει βάλει πλώρη για την επόμενη επιχείρηση διεύρυνσης της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ, στον πρώτο ανασχηματισμό, ώστε να αναλάβει κάποιον υπουργική καρέκλα και να δούμε και τρίτο πρώην κορυφαίο του ΠΑΣΟΚ στο υπουργικό συμβούλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στην ανάρτηση του την Παρασκευή, «Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εργασίας Aδωνι Γεωργιάδη για το αντικείμενο ενός υπουργείου στο οποίο υπηρέτησα στα πιο δύσκολα χρόνια (2009-2010). Συζητήσαμε για τα μεγάλα θέματα του υπουργείου και του ευχήθηκα να είναι αποτελεσματικός».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)