to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ερωτήματα και για τις εκλογές του 2023

Η διαρροή τέτοιων στοιχείων προκαλεί ερωτήματα για το αδιάβλητο των εκλογών



Η διαρροή έγινε μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου του 2023, λέει μέσα στον πανικό της η κυβέρνηση. Η κυρία Κεραμέως, που θέλει να φωνάξει ότι δεν ήταν αυτή υπουργός τότε, αλλά δεν μπορεί προς το παρόν για λόγους ευνόητους, παραπέμπει για τις ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Σαρμά και στην υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού. Η κυρία Κεραμέως, όπως και συνολικά η κυβέρνηση φωνάζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με την επιστολική ψήφο, διότι η διαρροή έγινε το 2023 στον τότε εκλογικό κατάλογο. Άρα υπάρχει θέμα διαβλητότητας για τις εκλογές του 2023;

Και ναι μεν μπορεί οι υπουργοί να ήταν υπηρεσιακοί, αλλά οι διοικητικοί παράγοντες ήταν οι ίδιοι, αυτοί που διόρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γι’ αυτό, άλλωστε, υποχρεώθηκε στην έξοδο ο γ.γ. του υπουργείου Μιχάλης Σταυριανουδάκης, που ήταν στη θέση αυτή από τον Ιούλιο του 2019 έως προχθές που αναγκάσθηκε να παραιτηθεί. Είναι, λοιπόν, συγκεκριμένες οι ευθύνες, πολιτικές και διοικητικές, και αφορούν εξ ολοκλήρου την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση έχει πέσει σε πάμπολλες αντιφάσεις και ένα από τα στοιχεία οδηγεί στο συμπέρασμα αυτό, ότι υπάρχει, δηλαδή, θέμα με τις εκλογές του Ιουνίου του 2023, αφού πριν από αυτές έγινε η διαρροή προσωπικών δεδομένων. Ας αποφασίσουν, λοιπόν, ποιο επιχείρημα θα χρησιμοποιήσουν. Υπάρχει θέμα με τις εκλογές που έρχονται ή υπάρχει θέμα με τις εκλογές του Ιουνίου του 2023. Πέρα από το αλαλούμ των επιχειρημάτων, το θέμα είναι η διαρροή. Η διαρροή προσωπικών δεδομένων από τον εκλογικό κατάλογο που είναι ένας, στοιχείων που βρέθηκαν στο κόμμα της Ν.Δ.

Η διαρροή τέτοιων στοιχείων προκαλεί ερωτήματα για το αδιάβλητο των εκλογών.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)