to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:25 | 01.06.2023

Πολιτική

Δ. Βίτσας: Να αλλάξουμε τους συσχετισμούς πείθοντας την κοινωνία για την ορθότητα του προγράμματός μας (βίντεο)

«Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα και τώρα επιχειρούμε, ακόμα πιο δυναμικά, να κουβεντιάσουμε με την κοινωνία το πρόγραμμά μας, το οποίο είναι κατατεθειμένο από τον Οκτώβριο του 2021. Παρόλες τις διαστρεβλώσεις που γίνονται, με χαρά είδα ότι σήμερα γίνεται μια τέτοια προσπάθεια»


Σημεία συνέντευξης του Δημήτρη Βίτσα στον τηλεοπτικό σταθμό  « ONE TV»:

Εμείς πιστεύουμε ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δεν συζητήθηκαν όσο έπρεπε τα προγράμματα  των κομμάτων, παρά μόνο το ζήτημα της κυβερνησιμότητας κλπ.

Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα και τώρα επιχειρούμε, ακόμα πιο δυναμικά, να κουβεντιάσουμε  με την κοινωνία το πρόγραμμά μας, το οποίο είναι κατατεθειμένο από τον Οκτώβριο του 2021.

Παρόλες τις διαστρεβλώσεις που γίνονται, με χαρά είδα ότι σήμερα γίνεται μια τέτοια προσπάθεια.

Εμείς αυτό που επιχειρούμε στη συγκεκριμένη φάση είναι να αλλάξουμε τους συσχετισμούς, λαμβάνοντας ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, πείθοντας τον κόσμο ότι ο πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Παράλληλα να αναδείξουμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα δημοκρατικής διακυβέρνησης στη χώρα μας, μια που δεν γίνεται να υπάρξει δημοκρατική διακυβέρνηση  μαζί με παράνομες παρακολουθήσεις και υποκλοπές.

Το πρόγραμμα των 50 πρώτων ημερών  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δίνει απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο και κυρίως αυτά της οικονομίας.

Υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα, λιγότερες από δέκα εταιρίες, (κυρίως στην ενέργεια και στα διυλιστήρια), που εμφανίζουν “υπερκέρδη” άνω των 6 δις για το 2022. Από τη φορολόγηση αυτών θα προκύψει και η βασική πηγή της χρηματοδότησης του προγράμματός μας. Αντίθετα, η ΝΔ λίγο ακόμα και  θα μας πει  ότι αυτοί οι μεγάλοι όμιλοι είχαν και χασούρα και θα έπρεπε να τους ενισχύσουμε κιόλας!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)