to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:43 | 28.03.2024

Κοινωνία

Σοκ στη Θεσσαλία από καταγγελία 21χρονης για βιασμό από μεγαλογαιοκτήμονα

«Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού»


«Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας και κανείς δεν ρωτούσε για ταυτότητα», δήλωσε η κοπέλα

Σε αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας μεγαλογαιοκτήμονας από τη Θεσσαλία που κατηγορείται ότι βίαζε μία κοπέλα από τα 11 της χρόνια προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ».

    «Με πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας και με βίαζε»

Η κοπέλα, που σήμερα είναι 21 ετών, μιλώντας στην εκπομπή, τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πρώτο της βιασμό, ενώ ο κατηγορούμενος αναφέρει πως είναι αθώος.

«Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου»

Το 21 ετών σήμερα κορίτσι περιέγραψε τη φρίκη που φέρεται να ζούσε επί χρόνια στα χέρια του μεγαλογαιοκτήμονα. Όπως είπε, ο άνδρας τη βίαζε από τα 12 της σε ξενοδοχείο του Βόλου και την απειλούσε να μη μιλήσει: «Με απειλούσε και μου έλεγε “μη μιλήσεις, θα κάνουμε φυλακή και οι δύο. Εσύ πόσω μάλλον θα είσαι ανάμεσα σε παιδιά που θα σε κακοποιούνε, θα σε χτυπάνε. Μη μιλήσεις στους γονείς σου”. Με έκανε να νιώθω ότι εγώ φταίω», υποστήριξε και συνέχισε:

«Στα 11 μου χρόνια μου είπε να πάμε να πάρουμε κάτι γεωργικά προϊόντα, άρχισε να με φιλά στο αυτοκίνητο του, μου έβγαλε το μπουστάκι και ημίγυμνη με έβαλε στην καρότσα και με βίασε».

Ο εφιάλτης της συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια, με βιασμούς σε ξενοδοχεία της Θεσσαλίας: «Με πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας και με βίαζε. Ο ρεσεψιονίστ δε ζητούσε καν ταυτότητα, προκειμένου να διαπιστώσει την ανηλικότητά μου».
«Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο»

«Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες αλλά η συγκεκριμένη όπως παρουσιάζεται ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000€ είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται.

Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια και αυτά πλημμυρισμένα, πανάκριβο κινητό των 100 ευρώ που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντούταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση. Όλες αυτές τις αποδείξεις τις εκτίμησε η εισαγγελέας και έκανε απαλλακτική πρόταση προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή», τόνισε ο κατηγορούμενος.
«Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω»

Αμέσως μετά, η 21χρονη κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενα του μεγαλογαιοκτήμονα. «Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω», είπε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα της κοπέλας ξεκίνησε να δουλεύει από το 2012 ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα σε περιοχή της Θεσσαλίας και έμεινε στη δούλεψή του ως το 2019. Οι δυο τους απέκτησαν αρκετά φιλική σχέση, ενώ εκείνος επισκεπτόταν το σπίτι τους συχνά.

Από το 2014 η σχέση της νεαρής με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, ξεπέρασε το φιλικό επίπεδο. Κατά τη χρονιά αυτή είναι που, όπως λέει, με πρόσχημα να πάνε σε περιοχή όπου θα ξεφόρτωναν αγροτικά υλικά, σταμάτησε στον αγροτικό δρόμο, την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Παρά την αντίστασή της, εκείνος φέρεται να συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, μέχρι που προχώρησε και σε βιασμό.

Στην κατάθεσή του, το κορίτσι ισχυρίζεται ότι όλα αυτά δε συνέβησαν μόνο μία φορά.

Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, και στη διενέργεια γεννετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: in.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)