to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:02 | 27.03.2024

Κοινωνία

Αδιαφορία για τους 14.875 επιτυχόντες του Διαγωνισμού 2Γ/2023 του ΑΣΕΠ

Απαίτηση των επιτυχόντων να αξιοποιήσει επιτέλους η κυβέρνηση την λίστα επιτυχόντων του Διαγωνισμού για τον οποίο εργάσθηκαν, ξοδεύτηκαν και διακρίθηκαν


Η αδιαφορία για τους 14.875 επιτυχόντες του Διαγωνισμού 2Γ/2023 του ΑΣΕΠ αποδεικνύει την κοροϊδία της ΝΔ για δήθεν αξιοκρατία στο Δημόσιο, τόνισε η βουλεύτρια Βοιωτίας και Τομεάρχης Εσωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Στη σημερινή μας συνάντηση με εκπροσώπους του υπό σύσταση Συλλόγου επιτυχόντων του Διαγωνισμού 2Γ/2023 του ΑΣΕΠ, παραβρέθηκαν επίσης ο Τομεάρχης Εργασίας της Κ.Ο., Γιώργος Γαβρήλος, και ο συντονιστής του τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Θοδωρής Γκοτσόπουλος.

Οι επιτυχόντες μάς εξέθεσαν τα αιτήματά τους και την απαίτησή τους να αξιοποιήσει επιτέλους η κυβέρνηση την λίστα επιτυχόντων του Διαγωνισμού για τον οποίο εργάσθηκαν, ξοδεύτηκαν και διακρίθηκαν, πιστεύοντας στην αξιοκρατία και στις ελπίδες που καλλιέργησε, αλλά που κατάντησαν φρούδες!

Επίσης, μας ενημέρωσαν ότι έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη, αφού η κυβέρνηση προβαίνει σε προσλήψεις, με προκηρύξεις μοριοδότησης εκτός του Διαγωνισμού και ότι η κυβερνητική εξαγγελία για προκήρυξη νέου Διαγωνισμού το 2025, αποτελεί απειλή για αυτούς, αφού παραμένουν και θα παραμείνουν αναξιοποίητοι λόγω των περιορισμένων προσλήψεων.

Η γενική υποστελέχωση του Δημοσίου τομέα, η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε γαλάζιους μετακλητούς, το συνεχιζόμενο brain drain είναι τα αδιαμφισβήτητα, απαράδεκτα αποτελέσματα των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στηρίζουμε έμπρακτα τα αιτήματα των επιτυχόντων του Διαγωνισμού 2Γ/2023. Αναδεικνύουμε τα αιτήματά τους με Ερωτήσεις - Αναφορές και διεκδικούμε απαντήσεις, μέσα από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.

Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία και την αξιοκρατική στελέχωση του Δημοσίου, σε αντίθεση με τις συντηρητικές παλαιοκομματικές πρακτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για να μη διαψεύδονται οι κοινωνικές προσδοκίες και οι ελπίδες των νέων ανθρώπων που θέλουν να παραμείνουν στη χώρα και να αγωνιστούν για το μέλλον της και το μέλλον τους!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)